Kjærulf, Kertemindelinjen

Velkommen til Monas slægt (moders side)

Kjærulf, også i form af Kjærulff, Kierulf, Kierulff, Kjerulf, Kiærulf, Kærulf og Kjaerulf er en gammel dansk slægt, som har bredt sig til Sverige, Norge, USA, Filippinerne og andre lande.
Slægten kan føres tilbage til ca. 1430-1440 og ifølge Carl Klitgaards meget omfattende slægtsoptegnelse.

Her på siden kan du følge med i, hvor langt vi er kommet i arbejdet med at finde Monas aner. Vi arbejder stadig på at finde aner og efterkommere, og har du noget at tilføje, er du meget velkommen til at kontakte mig. Alle kan se de gamle gutter og gutterinder, men nulevende personer er skjult for gæster.

Du kan søge på en person, eller klikke på nogen af dem, der er listet op i statistikken herunder. Ved alle personer kan du vælge mange måder at se stamtræet på. 

En af de mere interessante er "interaktivt træ", hvor man kan surfe op og ned gennem slægten og udvide hver enkelt navn for at se flere detaljer.

Der forestår dog et stort arbejde med at få verificeret mange af oplysningerne og tilføjet kildeoplysninger. Dette vil tage mange år. Hvis du er slægtsforsker og henter oplysninger på disse sider, er det dit eget ansvar at verificere de oplysninger, der ikke allerede er verificeret. Men du er velkommen til at hente.

Kontakt:

Har du kommentarer, spørgsmål eller rettelser, så skriv til Mona.  mona(snabel-a)holmberg2.dk


Siden er lavet i Open Source-programmet Webtrees, som er gratis. Du kan hente det her. Det kræver, at du har egen hjemmesideplads, hvor du kan lægge grundkoden, og så kan du tilgå din stamtavle og rette i den lige meget fra hvilken computer - bare der er netadgang.
Der er hjælpeforum på Webtrees' hjemmeside, som er på engelsk, men jeg vil også gerne slå et slag for den facebook-gruppe Jamie Jeanett Jaconelli har oprettet: "Brug af webtrees"

For spørgsmål generelt om slægtsforskning kan jeg henvise til en udmærket guide som Ole V Laursen-Wadschier har lavet, guiden findes her Wadschier.dk

Statistics — Kjærulf, Kertemindelinjen

This family tree was last updated on April 9, 2020.

Individuals
Males
812
51.7%
Females
757
48.2%
Total surnames
Families
Sources
Media objects
Repositories
Total events
4,059
Total users
12
Latest birth year
2019
This information is private and cannot be shown.
Latest death year
2018
This information is private and cannot be shown.
Average age at death
57
Males: 57   Females: 57
Average number of children per family
1.93
News
Status
January 24, 2016 - 12:24:20 p.m.

26. januar 2014 - 9:45:17: Siden indeholder 205 personer og 82 billeder.

Hjælp mig med oplysninger
January 24, 2016 - 12:22:48 p.m.

Har du oplysninger om en person, som er eller burde være i stamtræet, så kan du udfylde dette skema.

Når du klikker på "skema" viser formularen sig i din webbrowser, men her kan du ikke udfylde den. Du skal gemme den på din egen computer. (Hvis du udfylder på nettet, bliver det ikke gemt) På din egen computer finder du formularen, og åbner den i Acrobat Reader, udfylder den og gemmer den - gerne med et nyt navn - så har du originalen og kan bruge igen og igen. Derefter vedhæfter du den ved en e-mail, som du sender til Mona.

På forhånd mange tak.

Slide show

Her kan du se et viftediagram med mine aner 8 generationer tilbage.

 

Viftediagram

Top 10 surnames
On this day
No events for living individuals exist for today.
Kjærulf, Kertemindelinjen