Rasmussen, Bernstorffsminde

Velkommen til Monas slægt (faders side)

Her på siden kan du følge med i, hvor langt vi er kommet i arbejdet med at finde mine aner på fars side. Vi arbejder stadig på at finde aner og efterkommere, og har du noget at tilføje, er du meget velkommen til at kontakte mig. Alle kan se de gamle gutter og gutterinder, men nulevende personer er skjult for gæster.

Du kan søge på en person, eller klikke på nogen af dem, der er listet op i statistikken herunder. Ved alle personer kan du vælge mange måder at se stamtræet på. 

En af de mere interessante er "interaktivt træ", hvor man kan surfe op og ned gennem slægten og udvide hver enkelt navn for at se flere detaljer.

Der forestår dog et stort arbejde med at få verificeret mange af oplysningerne og tilføjet kildeoplysninger. Dette vil tage mange år. Hvis du er slægtsforsker og henter oplysninger på disse sider, er det dit eget ansvar at verificere de oplysninger, der ikke allerede er verificeret. Men du er velkommen til at hente.

Kontakt:

Har du kommentarer, spørgsmål eller rettelser, så skriv til Mona.  mona(snabel-a)holmberg2.dk


Siden er lavet i Open Source-programmet Webtrees, som er gratis. Du kan hente det her. Det kræver, at du har egen hjemmesideplads, hvor du kan lægge grundkoden, og så kan du tilgå din stamtavle og rette i den lige meget fra hvilken computer - bare der er netadgang.
Der er hjælpeforum på Webtrees' hjemmeside, som er på engelsk, men jeg vil også gerne slå et slag for den facebook-gruppe Jamie Jeanett Jaconelli har oprettet: "Brug af webtrees"

For spørgsmål generelt om slægtsforskning kan jeg henvise til en udemærket guide som Ole V Laursen-Wadschier har lavet, guiden findes her Wadschier.dk

Statistik — Rasmussen, Bernstorffsminde

Dette stamtræ blev sidst opdateret 22. marts 2019.

Individer
Mænd
282
50,7 %
Kvinder
268
48,2 %
Total antal efternavne
Familier
Kilder
Medieobjekter
Opbevaringssteder
Total antal begivenheder
1.644
Total antal brugere
6
Nyheder
Sprog
16. maj 2014 - 21:20:41

Hvis siden er på engelsk, kan du skifte til dansk sprog i øverste højre hjørne (language)

Hjælp mig med oplysninger
16. maj 2014 - 21:19:54

Har du oplysninger om en person, som er eller burde være i stamtræet, så kan du udfylde dette skema.

Når du klikker på "skema" viser formularen sig i din webbrowser, men her kan du ikke udfylde den. Før musen ned i højre hjørne, og klik på disketten. Så kan du gemme den på din egen computer. Her finder du formularen, og åbner den i Acrobat Reader, udfylder den og gemmer den - gerne med et nyt navn - så har du originalen og kan bruge igen og igen. Derefter vedhæfter du den ved en e-mail, som du sender til Mona.

 

På forhånd mange tak.

Favoritter
Diasserie

Her kan du se et viftediagram med mine aner 8 generationer tilbage.

 

Viftediagram

På denne dag
Ingen begivenheder er registreret for i dag.
Mest brugte 10 efternavne