Vedtægter

Hent vedtægterne som pdf-fil her

 

Vedtægter for

Grundejerforeningen Kystvej Søværts

§ 1. Foreningens navn er »Grundejerforeningen Kystvej Søværts«.
§ 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes interesser vedrørende kystsikring og strandret samt andre forhold der angår ejendommenes kystnære beliggenhed. Desuden kan andre formål af fælles interesse varetages efter generalforsamlingsbeslutning
§ 3.
    Foreningens medlemmer er samtlige grundejere på den søværts side af Kystvej i Nyborg. Pligt til medlemsskab tinglyses ved disse vedtægter på hver enkelt ejendom.
    Ejendommene er udmatrikuleret således:
  • matrikel no 772, beliggende Kystvej nr. 2, tilhørende Ove Holmberg
  • matrikel no 775, beliggende Kystvej nr. 4, tilhørende Karsten Holmberg
  • matrikel no 777, beliggende Kystvej nr. 6, tilhørende Niels H. Justesen
  • matrikel no 779, beliggende Kystvej nr. 8, tilhørende Kate og Michael Larsen
  • matrikel no 781, beliggende Kystvej nr. 10, tilhørende Robert Madsen
  • matrikel no 783, beliggende Kystvej n.r 12, tilhørende Erik J.Rasmussen
  • matrikel no 785 og 761-h, beliggende Kystvej nr. 14, tilhørende Laurits Petersen
  • matrikel no 761-m, beliggende Kystvej nr. 16, tilhørende Robert Larsen
  • matrikel no 761-o, beliggende Kystvej nr. 18, tilhørende Brian F. Madsen og Mette H. Rasmussen
  • matrikel no 761-n, beliggende Kystvej nr. 20, tilhørende Gudrund Wilstrup-Hansen
  • matrikel no 761-d og 761-f, beliggende Kystvej nr. 22, tilhørende Mary K. Larsen
  • matrikel no 824, beliggende Kystvej nr. 24, tilhørende Ulla og Jørgen Løvendorff
  • matrikel no 787, beliggende Kystvej nr. 26A, tilhørende Ejerforeningen Kystvej 26A
  • matrikel no 761-g, beliggende Kystvej nr. 26B, tilhørende Hans E.S. Hansen
  • matrikel no 789, 788 og761-cb, beliggende Kystvej nr. 28, tilhørende Mona og Finn
    Holmberg
  • matrikel no 761-en, beliggende Kystvej nr. 28B, tilhørende Mona og Finn Holmberg
  • matrikel no 761-ca, beliggende Kystvej nr. 30, tilhørende Mogens Hansen
  • matrikel no del af 761-a, beliggende som forlængelse af Vognmandsvej, Ludvig Hansensvej og Fjordvej, tilhørende Nyborg Kommune.
§ 4. Grundejere på Holmen (Kystvejs fortsættelse mod vest) kan optages samlet på samme vilkår som de nuværende medlemmer efter generalforsamlingsbeslutning.
§ 5. Foreningens medlemmer er pligtige at efterleve de aftaler med myndigheder som foreningen på grundejernes vegne indgår, såvel som vedtagelser fra foreningens egne generalforsamlinger.
§ 6. Foreningens medlemmer forpligtiger sig til ikke at rejse - eller deltage i - sager om kystsikring, opfyldning, strandret eller andre forhold der angår ejendommens kystnære beliggenhed overfor trediepart (f.eks. offentlige myndigheder) med mindre der foreligger skriftlig tilladelse hertil fra foreningens bestyrelse.
§ 7. Foreningens medlemmer er pligtige at udføre eller lade udføre ny indfatning, i overensstemmelse med det af Kystinspektoratet ved skrivelse af 30. maj 1995 godkendte projekt, og vedligeholde indfatningen i god og forsvarlig stand. Der må ikke uden Kystinspektoratets tilladelse foretages udvidelser eller væsentlige ændringer af det godkendte anlæg. Såfremt anlægget ikke måtte blive fuldført, eller såfremt Kystinspektoratet af anden grund måtte finde det påkrævet, påhviler det tilladelsens indehaver at udføre de fornødne foranstalninger, herunder eventuel fjernelse af anlægget eller dele af dette til sikring af, at anlægget ikke på nogen måde frembyder ulemper for omgivelserne. Såfremt et medlem vil reparere, udvide eller forandre sin eksisterende kystsikring, skal han søge nabogrunden indraget i sikringsarbejdet. I modsat fald er medlemmet pligtig selv at sørge for sikring af grænsen mod sine naboer.
§ 8. Hvis et medlem ikke følger de aftaler eller vedtagelser som foreningen træffer, eller efterlever disse vedtægter, kan foreningen et år efter skriftlig påtale lade forholdet bringe i orden for medlemmets regning.
§ 9. Til sikkerhed for medlemmets forpligtigelser overfor foreningen, vil nærværende vedtægter være at tinglyse som pantstiftende på hver enkelt ejendom for et beløb af 25.000 kr.
§ 10. Foreningen skal - bortset fra en mindre sikkerhedskapital og en rimelig driftskapital - ikke oparbejde nogen formue, men alene af medlemmerne opkræve de fornødne kontingenter til at bestride ovenstående formål. Kontingentet fastsættes af generalforsamlingen for et år ad gangen, og indbetales en gang årligt.
Foreningens bestyrelse og medlemmer hæfter ikke for foreningens gæld.
§ 11. Foreningens regnskabsår følger kalenderåret.
§ 12. Foreningens øverste myndighed er generalforsamlingen. Der indkaldes til ordinær generalforsamling hvert år i april måned med min. to ugers og max. fire ugers varsel. Generalforsamlingens dagsorden skal som minimum indeholde følgende punkter:
    • Valg af dirigent.
    • Bestyrelsens beretning om det forløbne år.
    • Fremlæggelse og godkendelse af regnskab.
    • Fremlæggelse og godkendelse af budget, herunder fastsættelse af næste års kontingent.
    • Valg af bestyrelsesmedlemmer.
    • Valg af revisor.
    • Indkomne forslag.
    • Eventuelt.

Forslag til behandling på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest den 1. marts.
Derudover indkaldes til ekstraordinær generalforsamling når mindst et bestyrelsesmedlem eller mindst tre medlemmer skriftligt begærer dette med angivelse af forhandlingsemnet.
§ 13. Beslutninger på generalforsamlingen vedtages med almindeligt stemmeflertal. Dog kræves for beslutning om vedtægtsændringer eller om foreningens opløsning, at mindst halvdelen af medlemmerne deltager i generalforsamlingen og at mindst to trediedele af de afgivne gyldige stemmer er for det stillede forslag. Hver ejendom har en stemme.
§ 14. Et medlem kan lade sig repræsentere på generalforsamling og i bestyrelsen af en skriftligt befuldmægtiget stedfortræder. Et medlem der lader sig repræsentere ved en stedfortræder, hæfter fortsat personligt for alle forpligtelser som følger af medlemsskabet af foreningen.
§ 15. Foreningen ledes af en bestyrelse på mindst tre og højst fem medlemmer. Antallet af bestyrelsesmedlemmer fastlægges af generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmerne vælges for samme antal år som der er medlemmer i bestyrelsen, således at et medlem afgår efter tur hvert år. Genvalg kan finde sted. Valgbar til bestyrelsen er foreningens medlemmer eller stedfortræder jfr. §14.
§ 16. Foreningens bestyrelse konstituerer sig med formand og kasserer, og fastsætter selv sin forretningsorden. Bestyrelsen er beslutningsdygtig når flertallet af dens medlemmer er til stede. Beslutninger træffes ved almindeligt stemmeflertal. Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende.
§ 17. Foreningens samlede bestyrelse tegner foreningen.
§ 18. Foreningens bestyrelse udarbejder hvert år et budget, der viser foreningens forventede udgifter og indtægter, herunder forslag til kontingent for det kommende år.
§ 19. Ved foreningens ophør tilfalder foreningens eventuelle midler foreningens medlemmer til ligelig fordeling.
§ 20. Eventuel uenighed om foreningens drift eller dens øvrige forhold, herunder fortolkning af disse vedtægter, afgøres ved de almindelige domstole.
§ 21. Påtaleberettiget med hensyn til § 3 er foreningens bestyrelse og Nyborg Kommune.Påtaleberettiget med hensyn til § 7 er Kystinspektoratet.
§ 22. Således vedtaget på den stiftende generalforsamling den 6. juli 1995.